SA BUNYOLADA
Dia 24 d'octubre, celebram la BUNYOLADA.
La pasta està al seu punt, endavant anam a fregir els bunyols. Els alumnes de 5 anys hem escrit una targeta d'agraïment als padrins. |
Comença la festa amb música i ball de bot.
És l'hora de tastar els bunyols. Uummm, són boníssims!!
I per acabar , els alumnes de 5è curs ens dediquem amb la flauta una cançó típica.
|
NADAL
Ja arriba el Nadal i l'escola es vesteix de llum, de colors daurat i platejat.
Els alumnes de 3, 4 i 5 anys es disposen a recitar-vos unes poesies nadalenques.
TALLER DE CUINA NADALENCA
* Els alumnes de 3 i 4 anys han elaborat galletes nadalenques amb ajuda dels alumnes de 5è i 6è.
* Els alumnes de 5 han elaborat bombons de coco amb ajuda dels alumnes de 4t.
INGREDIENTS: Un pot de llet condensada, 200gr. coco ratllat i xocolata amb pols
PREPARACIÓ:
1. Mesclam la llet condensada amb el coco ratllat.
2. Feim bolles.
3. Cobrim les bolles amb cacau amb pols.
4. Ho deixam reposar a la gelera.
INGREDIENTS: Un pot de llet condensada, 200gr. coco ratllat i xocolata amb pols
PREPARACIÓ:
1. Mesclam la llet condensada amb el coco ratllat.
2. Feim bolles.
3. Cobrim les bolles amb cacau amb pols.
4. Ho deixam reposar a la gelera.
Mentre un grup fa els bombons de coco, l'altra treballa a classe la recepta.
FESTA DE SANT ANTONI
Celebram la festa de Sant Antoni amb dimonis, foguerons i glosses.
ja comença a fer por !! |
Els dimonis ens encalcen i ens asusten |
També els dimonis es fan amics nostres |
EL REI CARNESTOLTES
El Rei Canestoltes ens convida a la festa i la bauxa.
I ens proposa venir vestits cada dia amb una cosa diferent.
Construim capells de paper.
LA JAIA COREMA
La Jaia Corema ja torna a ésser aquí
amb unes graelles
amb un bacallà
cada semana una cama perdrà.
CELEBRAM SANT JORDI
Petits i grans confeccionam punt de llibres.
Feim una actuació a la plaça:
Tots plegats cantam una cançó de Sant Jordi.
Els cuiners i cuineres ho feren molt be, perquè...
ResponEliminaVaren ser boníssims!!!!